Serooskerke, 15 oktober 2020

Serooskerke, 15 oktober 2020

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Dinsdagavond hebben wij, waarschijnlijk net als velen van jullie, vol spanning naar de persconferentie gekeken waarin de nieuwe landelijke maatregelen bekend werden gemaakt.

Poehee. De horeca, de cultuursector, de evenementenbranche en het verenigingsleven hebben daarbij heel harde klappen ontvangen. Wij leven mee met iedereen die keihard heeft gewerkt om in oplossingen te denken maar die helaas niet gehoord worden. Wij wensen hen veel sterkte toe en willen hen een hart onder de riem steken #HOUVOLHOUVAST.

 

Voor de fitness branche is er zo ontzettend fijn en goed nieuws. Wij mogen open blijven, WHOEIII!!

Dat doet ons ontzettend goed want op deze manier kunnen wij met elkaar blijven werken aan gezondheid, vitaliteit en weerbaarheid. NL Actief geeft ons allen een groot compliment omdat wij in samenwerking met jullie elke dag keihard werken om te bewegen in een veilige en verantwoorde omgeving. Dat wij daar met elkaar in geslaagd zijn is zo TOF!! BEDANKT KANJERS!!

 

Groepslessen:

Gelukkig kregen wij de bevestiging dat de groepslessen gewoon door mogen blijven gaan zoals wij deze nu aanbieden. De overheid ziet fitness als een individuele activiteit. Oftewel: een groepsles bestaat uit max. 30 individuen en niet uit een team van 30 mensen.

Hoe de overheid vervolgens aankijkt naar de groepsgrootte bij een buitentraining voor volwassenen, daar is NL Actief druk mee bezig om een juist antwoord op te vinden. We komen daarop terug.

 

Maatregelen:

De nieuwe maatregelen gaan niet helemaal aan ons voorbij , zo zijn de volgende maatregelen toegepast:

 

  1. Een mondkapje is verplicht: Dat houdt in dat er bij betreding van De Driehoek tot aan de bovendeur van Fitness De Driehoek het dragen van een mondkapje verplicht wordt.
  2. De kleedkamers worden gesloten, alleen het toilet mag gebruikt worden.
  3. Omkleden: kom zo veel mogelijk aangekleed in sportkleding aan. De kluisjes kunnen gebruik worden als opslag van de jas + waardevolle spullen. Schoenen kunnen gewisseld worden op de daar voor aangegeven bankjes. Het is ook tijdelijk toegestaan om de juiste sportschoenen vanuit huis al aan te doen.
  4. Willy’s Koffiecorner is gesloten.
  5. Blijf de huidige regels in acht houden : 1,5 m afstand houden, grondig schoonmaken van de apparatuur, blijf thuis bij klachten, handdoek verplicht en was je handen stuk.

 

Aanvangstijd:

Graag maken wij jullie er nogmaals op attent om een paar minuten voor aanvangstijd de fitness zaal te betreden en niet een kwartier of 10 minuten van tevoren.

 

Annuleren:

Het is zo fijn om te merken dat de weg naar De Driehoek weer is gevonden en dat het aantal bezoekers in de bloktijden goed gevuld zijn. Dat is een groot compliment.

Wij merken in de praktijk dat het voor kan komen dat er per ongeluk in één tijdsblok twee keer is gereserveerd door dezelfde persoon. Dat kan gebeuren.

Zouden jullie hier op willen letten zodat er een ander in uw plaats kan komen sporten. Alvast erg bedankt!

 

Één maand vooruit reserveren:

Voor degene die geen gebruik maken van de Fitness De Driehoek app graag voortijdig aangeven op welke dagen + tijdsblok u wilt komen sporten. Dan kunnen wij dit op de juiste manier verwerken.

Maak je wel gebruik van de Fitness De Driehoek app is het op dit moment alleen nog mogelijk om één maand vooruit te plannen.

 

Samen staan wij sterk tegen corona!

HOU VOL HOU VAST

 

Team Fitness De Driehoek