Mont Ventoux 2016

Mont Ventoux 2016

FysioFitness De Driehoek organiseert in juni 2016 een tocht met beklimming (wandelend, hardlopend of op de fiets) van de Mont Ventoux. Uw coach begeleidt u negen maanden op weg naar de top.

Woensdag 19 augustus 2015 is er een informatie avond geweest bezocht door 70 (!) enthousiaste bezoekers. In de powerpointpresentatie vindt u de benodigde informatie.

We hebben alles voor u nog eens op een rij gezet in een document.

De voorwaarden van de reisverzekering kunt u hier nalezen.

Beide reizen zijn volgeboekt! 

Omdat er een mogelijkheid bestaat, dat tijdens de trainingsperiode (moeten) mensen stoppen, maken we een wachtlijst aan. Als u zich hiervoor wilt opgeven dan kan dat door het inschrijfformulier en het intakeformulier ingevuld en ondertekend in te leveren bij De Driehoek.

Informatie avond

Donderdag 19 november 2015 is er in De Loods een informatie avond geweest voor alle deelnemers. Peter van Lit gaf een workshop over voeding. Daarna was er de mogelijkheid om kleding en schoenen te passen (in samenwerking met enkele lokale ondernemers). Tevens was dit een uitstekende gelegenheid om alle deelnemers en coaches beter te leren kennen.

Sponsoren

De reis wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven: Multimate, Letternet, Intersport  Erik, Rabobank, Van der Eijk, Koole Sport, Mauricio Gonzalez, WEA, De Babbelaar, Bakkerij Vader, Sinke, Cafe de Bommel, Weststrate Verpakkingen, Sligro, Joosse, Drukkerij Van Keulen.
Alle sponsoren heel hartelijk bedankt!

Nieuwsbrief

Kijk hier voor de eerste nieuwsbrief! En hier voor de tweede…. en de derde.

Is eea niet helemaal duidelijk neem dan gerust contact op met Willy of Lianne.

Sponsoring

De reis naar de Mont Ventoux wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende bedrijven:

Multimateletternetintersport
 Rabobankvandereijck koole-sport
 gonzalez wea babbelaar
 Vader SinkeBommel
 Weststrate Logo klein RGB sligrojoosse
 vankeulenlogo winkel Intratuin
 Overbeeke
 logo Zorgstroom
 zoetekers-2016
 
 

Alle sponsoren heel hartelijk bedankt!