Serooskerke 03 november 2021

Serooskerke 03 november 2021,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

Long Time No See Irma Sluis, super leuk om je weer eens live op het scherm te zien shinen. Anderzijds hadden wij je toch liever in een ander programma gezien dan “de persconferentie”.

 

Wat is het naar om te zien dat er een toename is van het aantal ziekenhuisopnames. Het zorgpersoneel wat al maanden op de tenen loopt wordt nu weer extra aangesproken om nog harder te gaan lopen. Wij zijn ons er van bewust dat er maatregelen nodig zijn om de opnames te beperken, alleen de vraag rijst  “wat is er nodig? ” om het stijgende aantal ziekenhuisopnames te beperken?

Wij denken dat één van de oplossingen is om extra aandacht aan onze gezondheid te schenken. Door middel van sporten werk je zowel aan je fysieke als mentale gezondheid.

Het kabinet heeft besloten dat er een aantal maatregelen genomen moet worden.

Eén van de maatregelen die genomen wordt is de invoering van de coronapas bij sportscholen.

Dat houdt in dat vanaf a.s. zaterdag 6 november het alleen toegestaan is om Fitness De Driehoek + DE LOODS te betreden met een geldig coronatoegangsbewijs. Een toegangsbewijs bestaat uit een QR-code die je hebt ontvangen na een vaccinatie, een toegangstest of een bewijs dat je herstelt bent van corona.

Dit betreuren wij ten zeerste, want het hoort niet dat er een extra drempel gecreëerd wordt voor een onderdeel wat zo van belang is voor onze gezondheid.

 

Hoe gaan wij te werk:

  1. Bij betreding van het Driehoek gebouw is een mondkapje VERPLICHT, dit van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 18.00 uur.
  2. Zorg dat je voordat je de trap op loopt of DE LOODS betreedt, de QR-code + jouw ID voor de pak hebt.
  1. Bij betreding van de trap mag het mondkapje af.
  2. Wacht bij de “paal” totdat je gescand bent. Je mag Fitness De Driehoek / De LOODS pas betreden als je QR-code gecheckt is.
  1. Daarna is het tijd om heerlijk te gaan sporten, whoeiiii!

 

Hulp bij QR code:

Zoekt u hulp omdat het niet lukt om de QR-code digitaal te krijgen of uit te printen dan is er altijd hulp. De Biblioservicebus is er voor dit soort vragen, zij helpen u heel graag. Klik op onderstaande link om te kijken wanneer de Biblioservicebus in uw buurt staat.

https://www.dezb.nl/bibliotheek/bibliobussen/biblioservicebus/wat-is-de-biblioservicebus.html

 

Vrijwilligers gezocht:

Zoals jullie van ons gewend zijn, staan de kwaliteit van begeleiding en aandacht voor onze leden hoog in het vaandel. De QR-code scannen van alle klanten neemt enorm veel tijd in beslag. Daar wij niet willen dat dit ten koste gaat van onze aandacht en begeleiding aan onze leden zoeken wij vrijwilligers. Ben jij onze helpende hand? Wij zijn al mega dankbaar met ieder uur…neem dan contact op met info@fitnessdedriehoek.nl.

 

Tijdelijk stopzetten van het abonnement:

Bij Fitness De Driehoek is het mogelijk om het abonnement voor een periode (maximaal 9 maanden) tijdelijk stop te zetten. Wij kunnen begrijpen dat leden met de huidige situatie daar gebruik van willen maken. Stuur dan een mail naar info@fitnessdedriehoek.nl met daarin vermeld de activeringsdatum (de datum dat u weer begint).
LET OP: Ontbreekt de activeringsdatum dan kunnen wij de aanvraag niet verwerken.

Het voordeel van het abonnement tijdelijk stopzetten is dat uw gespaarde bezoeken niet kwijt bent en bij terug komst niet te maken krijgt met inschrijfgeld (€17,50).

 

Parkeren (fietsen):

Vanaf maandag 8 november is het weer mogelijk om de fietsen naast het pand van De Driehoek te parkeren, YES!!!!

In de nieuwsbrief van 1 september hebben wij aangegeven dat met het naderende seizoen voor de boeg het parkeren van de auto wat lastiger zal zijn.

Wij hebben daar inmiddels een extra oplossing voor gevonden.

Vanaf a.s. maandag 8 november is er gelegenheid om gratis tijdens onze openingstijden te parkeren bij O.O.S International op de Gapingseweg 1A.

Super fijn dat O.O.S International ons daarbij wilt helpen, DANK JULLIE WEL!

 

Spinning op  vrijdagavond en zondagochtend:

Op vrijdagavond (19.00-19.45 uur)  en zondagmorgen (09.00-09.45 uur) gaan wij twee spinningslessen extra toevoegen aan het lesrooster. Hierbij de link naar ons lesrooster: https://driehoek.dewi-online.nl/iframe/lessons/club/36?signature=cf53ddf0db3b3b4a7616ffb5f4870f1012bfb21c459f6de3c4eda6f4c90d5ebe

Wil je een keer een proefles mee doen om kennis te maken met één van onze groepslessen? Neem dan contact op met info@fitnessdedriehoek.nl.

 

Onderhoud Kozijn:

De afgelopen week hebben jullie kunnen horen en zien dat er onderhoud gepleegd wordt aan het kozijn bij de trap ( fysiotherapie). Dit kan voor wat overlast zorgen, dat vinden wij zelf ook heel vervelend. Het onderhoud duurt nog tot a.s. vrijdag.  Wij hopen op jullie begrip.

 

Hou Vol Hou Vast
Wij willen graag dat één ieder zich op zijn gemak voelt bij Fitness De Driehoek, dus respecteer iedereen zijn persoonlijke ruimte. We moeten het nog steeds met zijn allen doen, dus HOU VOL HOU VAST!

Team Fitness De Driehoek