Serooskerke, 12 maart 2021

Serooskerke 12 maart 2021,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

‘We zijn gezamenlijk miljoenen coronakilo’s aangekomen’, zei demissionair premier Mark Rutte tijdens de persconferentie maandagavond. Wat een ontzettend verdrietige constatering, maar helaas de keiharde werkelijkheid. De schade die daarmee op langere termijn ontstaat is zorgwekkend. Nederland is toe aan beweging en wat zouden wij jullie daar graag bij willen helpen. Dat kan en mag helaas nog niet zoals wij willen.

Onze brancheorganisatie NL Actief luidt vandaag samen met Erben Wennemars en een delegatie fitnessondernemers in Den Haag de noodklok met een brandbrief. In deze brandbrief staat dat onze branche eist dat de sportscholen weer open moeten.

Het is onmogelijk te begrijpen dat de slijterijen – snoepwinkels- en fastfoodketens als essentieel worden gezien en dat de professionals op het gebied van leefstijl en preventie niet gezien worden.

Dat is gewoon onacceptabel.

Naast de brandbrief is directeur Ronald Wouters van NL Actief een burgerinitiatief gestart om 40.000 handtekeningen te verzamelen om de sportscholen te (her)openen.

Vindt u ook dat de sportscholen weer open moeten teken dan onderstaande petitie.

 

https://petities.nl/petitions/sport-en-bewegen-is-een-essentiele-dienstverlening?locale=nl

 

Er was ook nog een klein lichtpuntje afgelopen maandag bij de persconferentie.

Het kabinet heeft besloten dat er vanaf volgende week buiten gesport mag worden op een sportlocatie met maximaal 4 personen(exclusief instructeur).

Met beide handen pakken wij dit kleine lichtpuntje aan en zoals jullie van ons gewend zijn gaan wij iets moois voor jullie opzetten.

Hoe wij dit gaan doen lees je hieronder.

 

Tenten:

Na overleg met de gemeente en andere betrokken partijen hebben wij toestemming gekregen om  a.s. maandag te beginnen met het opzetten van twee tenten.  Eén tent wordt op het gras aan de voorzijde van het gebouw geplaatst en de andere tent komt tussen Fitness De Driehoek en Letternet in te staan.

Vanaf woensdag 17 maart gaan wij starten met het aanbieden van activiteiten voor maximaal 4 deelnemers per tent.

 

Activiteiten:

In de tenten gaan wij de volgende activiteiten aanbieden:

  • Ouderen FT – Combi trainingen
  • Spinning – Driehoek Pump
  • Striding – BBB
  • HIIT – Kracht
  • Step – Cardio

 

Rooster activiteiten:

Helaas laat het definitieve rooster nog even op zich wachten. Zodra het compleet is wordt u hierover geïnformeerd.

 

Abonnement voor de activiteiten:
Om deel te nemen aan deze activiteiten hebben wij een speciaal  het #Wewillenweer abonnement  gemaakt. Met dit abonnement kunt u onbeperkt deelnemen aan de activiteiten, hoe tof is dat. Zo kunt u alles eens proberen voor een hele aantrekkelijk prijs van €38,50 per maand.

LET OP: Het is niet mogelijk om met uw huidige abonnement deel te nemen aan deze activiteiten met uitzondering van een bedrijfsabonnement.

 

Via de Fitness De Driehoek app kunt u dit abonnement aanmaken of stuur een mail naar info@fitnessdedriehoek.nl, dan maken wij het abonnement voor u aan.

 

Via de app:

Stap 1: Open de Fitness De Driehoek app.

Stap 2: Klik op profiel

Stap 3: Klik op abonnementen

Stap 4: Klik op ‘’nieuw abonnement afsluiten’’

Stap 5: Selecteer het ‘’#Wewillenweer abonnement.

Stap 6: Klik op inschrijven en selecteer de gewenste startdatum.

Stap 7: Vul uw gegevens in en volg de betaling op het scherm.

 

Gelukt!

 

Inschrijven activiteiten:

U kunt zich vanaf dinsdag 16 maart 12.00 uur inschrijven voor de activiteiten via:

 

Fitness De Driehoek loop:

Zoals u afgelopen week heeft kunnen zien organiseren wij op zaterdag 20 maart, in samenwerking met strandhotel Duinoord en Brasserie de Olmen, een Driehoek loop. De loop bestaat uit een route van 7,5 km en een route van 16 km. Wilt u meer informatie over de inhoud van de loop ga dan snel naar https://www.fitnessdedriehoek.nl/fitness-de-driehoek-loop/

 

Samen gaan wij zeker uit deze verschrikkelijk crisis komen, ook al wegen de laatste loodjes vaak het zwaarst.

 

#HouVolHouVast

 

Team Fitness De Driehoek