Serooskerke 18 december 2020

Serooskerke 18 december 2020

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

Na het bericht van afgelopen maandag zijn wij direct in actie gekomen zoals jullie hebben gezien en gelezen.

Er zijn ontzettend veel reacties binnen gekomen en we hebben veel aanvragen gehad voor de uitleen van materialen. Dat is echt heel gaaf en tof!

Het geeft ons als team erg veel moed dat jullie ondanks de nieuwe maatregelen gemotiveerd blijven om samen met team Fitness aan jullie gezondheid te blijven werken.

Hieronder vinden jullie informatie over: uitlenen van materialen, online lessen, aanvragen persoonlijke schema’s en personal training aan huis.

 

  1. Uitleen materialen.

Intussen is de balans opgemaakt en hebben wij bijna alle aanvragen kunnen honoreren. Dat is echt een heel fijn gevoel en daar zijn wij zeer trots op. Op deze manier kunnen wij jullie helpen met het werken aan de gezondheid op afstand.

De leden die een aanvraag hebben gedaan zijn op de hoogte gesteld via de mail wanneer zij de materialen kunnen komen ophalen of aan huis worden bezorgd (cardioapparatuur).

 

  1. Online lessen:

BAM wij zijn er klaar voor!

De lessen zijn opgenomen en onderling hebben wij geoefend met het aanbieden van de live lessen.

Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers dus schrijf je in voor één van de lessen.

Degene die een spiningfiets of een pump set tot hun beschikking hebben gekregen verwachten wij zeker bij de live lessen.

 

Hieronder nog even in het kort hoe het te werk gaat:

  • Live lessen: u schrijft zich in via de app of mail (info@fitnessdedriehoek.nl). Dan ontvangt u vlak voor aanvang een link met instructies. Als u op de desbetreffende link klikt, kunt u de live les volgen. De instructeur zal dan verdere uitleg geven.

 

  • Opgenomen les: u schrijft zich in via de app of mail (info@fitnessdedriehoek.nl). Dan ontvangt u via de mail een link (die alleen toegankelijk is voor leden die zich hebben ingeschreven voor de les). De link zal maximaal een week geldig blijven. U kunt op ieder gewenst tijdstip de les uitvoeren.

 

  1. Persoonlijke schema’s voor thuis:

Wil jij een persoonlijk schema voor thuis, stuur dan een email met jouw wensen naar info@fitnessdedriehoek.nl. Dan sturen wij u zo snel mogelijk een op maat gemaakt schema naar u terug.

 

  1. Personal training aan huis:

Zou u het leuk vinden om met een personal trainer bij u thuis te trainen (maximaal 2 personen) of in de buitenlucht (maximaal 1 persoon). Dan is dit volgens de regels van het RIVM mogelijk. U mag namelijk twee mensen per dag thuis ontvangen.

Hebt u interesse in een personal trainer aan huis, mail of bel ons dan voor een afspraak.

info@fitnessdedriehoek.nl of 0118-591334 (optie 2)

 

Training kosten
Losse training van 60 minuten €65,00
Duo training van 60 minuten €85,00
3 trainingen (individueel) 60 min €150,00
5 trainingen (individueel) 60 min €275,00
3 trainingen ( duo) 60 min €200,00
5 trainingen (duo) 60 min €350,00

 

Lieve leden, zodra er nieuws is komen wij direct bij jullie terug.

 

Wij wensen iedereen een heel fijn weekend!

Team Fitness De Driehoek