Serooskerke 18 november 2020

Serooskerke 18 november 2020,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

Gisteren keken 5,8 miljoen mensen naar de persconferentie van minister president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge.

In deze persconferentie werden de berichten van de afgelopen dagen bevestigd: de maatregelen die op 3 november werden afgekondigd worden nu opgeheven en pakken wij de maatregelen van de tijdelijke Lock down weer op.

Dit betekent dat wij weer groepslessen mogen gaan geven vanaf donderdag 19 november, whoeiii. Schrijf je nu snel in via de app / mail of bel ons op 0118-591334 (optie 2)

 

NL- Actief heeft gisteravond een mail naar alle ondernemers in de branche gestuurd met daarin woorden waar wij als bedrijf erg trots op mogen zijn.

Wij als Fitness De Driehoek doen er alles aan om u in een veilige omgeving te laten werken aan de gezondheid. Dit kunnen wij niet zonder jullie inzet en respect hoe jullie daar mee omgaan. De onderstaande complimenten dragen wij dan ook op aan u als lid.

Hieronder een gedeelte uit de mail die wij graag met jullie willen delen.

 

Wij leggen regelmatig de link met de situatie van mei toen de bedrijven gesloten waren en pas in september open mochten. Inmiddels zijn de fitnesscentra in veel Europese landen gesloten. Maar niet in Nederland. Wij mogen regelmatig aan collega brancheorganisaties in Europa uitleggen hoe wij dat gedaan hebben. De waarheid is dat wij dat niet zonder ú hadden kunnen doen.

Hierbij willen wij u als ondernemer dan ook complimenteren voor alle effort die u steekt in het goed opvolgen van de protocollen, zodat uw klanten veilig en verantwoord kunnen sporten in uw centrum. Een uitdaging die regelmatig onderschat wordt door de buitenwereld, maar zeker niet door ons.

Groepslessen:

Wij gaan de groepslessen weer oppakken. Dit met dezelfde maatregelen die we voor 3 november ook hebben gehanteerd. Om weer even helder te krijgen welke maatregelen dit waren hebben wij ze kort hieronder beschreven:

  • In de groepsles binnen geldt een maximum van 30 personen.
  • Trainen in groepjes van maximaal 4 mensen, zowel binnen als buiten
  • Voor buiten geldt dat er meerdere groepjes van 4 personen gesport mag worden, waarbij de afstand van 1,5 m geborgd moet worden.
  • Groepjes dienen duidelijk afstand te houden van elkaar doormiddel van meer afstand tussen de groepjes te laten zien.

 

Kijk op www.fitnessdedriehoek.nl voor het groepsles rooster en schrijf je weer in voor de groepslessen!

 

Reserveren en annuleren:

Complimenten aan de leden die afbellen als ze door omstandigheden niet kunnen sporten.

Helaas komt het nog te vaak voor dat er niet wordt geannuleerd.

Wij zien dan dat er bijvoorbeeld 4 leden niet komen opdagen in een tijdsblok. Dat houdt in dat er 4 andere leden geen gebruik hebben kunnen maken van de faciliteiten.

Dat raakt ons als team, dus lieve mensen ; ANNULEER DE RESERVERING ALS JE NIET KAN KOMEN.

Afmelden kan via de app of bel 0118-591334 (keuze 2).

 

Controle Boa’s gemeente Veere:

Dinsdag 10 november hebben de boa’s van gemeente Veere ons een bezoek gebracht of wij de corona maatregelen goed toepassen.

Wij hebben een groot compliment ontvangen hoe wij omgaan met de regels en deze naleven.

 

#HOUVOLHOUVAST

 

Team Fitness De Driehoek