Serooskerke 21 december 2021

Serooskerke 21 december 2021,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Na de knock-out van afgelopen zaterdag zijn wij terug in de ring!

Helaas wel met iets andere spelregels dan wat wij gewend zijn, maar wij denken met deze tactiek de volgende ronde te kunnen halen. Dus beste leden pak de sportspullen en maak jullie klaar voor de volgende ronde!

 

Zet je in beweging:

Om jullie de komende drie weken in beweging te houden bieden wij als Fitness De Driehoek het volgende programma aan:

 1. Online live lessen : zie onze website of app voor de tijden en dagen. Via deze weg kan je jezelf ook inschrijven door een mail te sturen naar info@fitnessdedriehoek.nl wanneer je een abonnement hebt zonder groepslessen. Na inschrijving ontvang je via de mail een link om zo deel te nemen aan de online live les die jij hebt gekozen.
 2. Opgenomen lessen : Fitness de Driehoek heeft een eigen YouTube kanaal. Hier vind je een scala aan lessen zoals : body weight – ouderen FT – HIIT – splitt en core schema’s. Druk op de volgende link en dan wensen wij jullie heel veel trainingsplezier.

YouTube kanaal van Fitness De Driehoek

 1. Wil jij een op maat gemaakt trainingsschema voor thuis dan maken wij deze met veel plezier voor jullie. Stuur je wensen door naar info@fitnessdedriehoek.nl en dan sturen wij z.s.m. het schema naar je toe.
 2. Wij zijn in de gelukkige positie dat wij een top hardloopcoach in huis hebben. Willy zal verschillende hardloopschema’s maken voor ieder zijn / haar niveau. Deze hardloopschema’s zijn terug te vinden op onze website. fitnessdedriehoek.nl
 3. Zou u het leuk vinden om met een personal trainer bij u thuis of in de buitenlucht te trainen? Dan is dit volgens de regels van het RIVM mogelijk. U mag namelijk twee personen per dag thuis ontvangen of buitensporten (exclusief instructeur).Heeft u interesse in een personal trainer aan huis of in de buitenlucht? Mail of bel ons dan voor een afspraak. info@fitnessdedriehoek.nl of 0118-591334 (optie 2)
 4. De challenge is back!!! Team Fitness heeft voor jullie weer een te gekke challenge gemaakt. Doe jij met ons mee? Ga dan naar www.fitnessdedriehoek.nl en bekijk de challenge.
 5. Heb je geen behoefte aan bovenstaande aanbiedingen? Dan is er altijd een mogelijkheid om wandelend of fietsend lekker te genieten van onze prachtige provincie. Dus kom van de bank af en zet jezelf in beweging!


Uitlenen materiaal:

Wij hebben er deze ronde voor gekozen om geen materiaal uit te lenen.

De maatregelen zijn preventief genomen. Wij zijn positief ingesteld en gaan er vanuit dat wij over drie weken onze deuren weer mogen openen. Mocht blijken dat bij de volgende persconferentie op dinsdag 11 januari de maatregelen verlengd worden, dan zullen wij deze beslissing heroverwegen.

 

Abonnementsgelden:

Fitness De Driehoek kiest ervoor om de abonnementsgelden in ieder geval tot en met 14 januari 2022 niet te vorderen. Wij ontvangen zoveel lieve berichten dat leden hun abonnementsgeld door willen betalen voor de maand januari 2022. Er zitten gecompliceerde spelregels vast aan het steunpakket dat wij kunnen aanvragen. Dat betekent dat wij begin januari geen vorderingen kunnen laten plaatsvinden. Wil je Fitness De Driehoek toch steunen dan is er een mogelijk om zelf een bijdrage te doen voor 31 december 2021. Dit kun je overmaken naar NL 11 RABO 0103746013 t.n.v. Fitness De Driehoek.

 

Voeding:

Nu de sportscholen dicht zijn, en de mogelijkheden tot sporten door de huidige maatregelen enorm zijn beperkt wordt voeding nog belangrijker zeker met de feestdagen voor de deur. Natuurlijk mag je tijdens de decembermaand weleens extra genieten, maar om te voorkomen dat de schade in januari wel erg groot blijkt hierbij een aantal tips:

 • Het is vrijwel onmogelijk alle lekkernijen te laten staan. Verwacht dat dan ook niet van jezelf. Houdt het bij kleine hoeveelheden kies alleen voor het allerlekkerste en geniet hier dan ook echt van zonder schuldgevoel.
 • Probeer in de dagen tussen de feestdagen zoveel mogelijk een gezond eetpatroon aan te houden.
 • Probeer ook tijdens de feestdagen te blijven bewegen (minimaal 30 minuten per dag). Maak een mooie kerstwandeling, trek je hardloopschoenen aan, pak je fiets of doe mee met onze (online) lessen.
 • Eet totdat je voldaan bent en niet totdat je niet meer kan ook al staat de hele tafel nog vol lekkers.
 • Probeer zo min mogelijk kilocalorieën te drinken. Zet standaard naast ieder glas alcohol een glas water en probeer sowieso je alcoholinname te beperken. Alcohol neemt remmingen weg, waardoor je vaak ook meer gaat eten. Kijk ook uit met (verse) vruchtensappen en frisdranken. Natuurlijk mag je een glaasje, maar probeer het te beperken.

1 oliebol (65 gram) staat gelijk aan een 30 minuten wandelen/fietsen

1 wijn (100 ml) staat gelijk aan 17 minuten wandelen/fietsen

1 bier (25 cl) staat gelijk aan 22 minuten wandelen/fietsen

1 trappist bier (33 cl) staat gelijk aan 45 minuten wandelen/fietsen

Heb je meer interesse in voeding blijf dan onze social media kanalen volgen voor meer nieuws.

 

SAVE THE DATE :

Vrijdag 7 januari organiseren wij een FITNESS BINGO!! Deze Bingo zal in het teken staan om te proosten op het nieuwe jaar! Doen jullie mee tijdens deze gezellige avond?!?!

Doe je sportkleding aan want je weet maar nooit wat de ‘’bingo master’’ allemaal in petto heeft!!

Er zijn natuurlijk super leuke prijzen te winnen!! Proosten jullie met ons mee!?

Meer informatie krijg je zo snel mogelijk van ons.

 

Petitie:

Onze branche organisatie NL – Actief is in Den-haag keihard aan het lobbyen om Sport & Bewegen te zien als een essentiële dienstverlening. Sport & bewegen is van groot belang om fysiek en mentaal fitter en gezonder te leven. Op dit moment kun jij als Nederlander daar moeilijk invulling aan geven. De sportsector moet daarom gezien worden als essentiële dienstverlening, zodat de deuren van sportaanbieders open gaan en ook blijven. Ben jij het hier mee eens en wil je ons helpen een essentiële dienstverlening te worden onderteken dan onderstaande petitie. Onze dank is groot!!!

Klik hier om de petitie te ondertekenen

 

Kerstgroet:

#HOUVOLHOUVAST

Team Fitness De Driehoek