Serooskerke 24 februari 2021

Serooskerke 24 februari 2021,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

De persconferentie van gisteren geeft dubbele gevoelens. Enerzijds zijn wij ontzettend blij dat de scholen weer gefaseerd open mogen, dat de contactberoepen hun klanten weer de persoonlijke aandacht kunnen geven, dat  jongeren tot 27 jaar weer buiten in groep kunnen sporten en dat de winkels onder strikte voorwaarden hun deuren mogen openen. Anderzijds overheerst er een gevoel dat de overheid onvoldoende oog heeft voor onze gezondheid en vitaliteit. Dat gevoel zorgt voor onduidelijkheid en onrechtvaardigheid. Werken aan gezondheid en vitaliteit is een prioriteit.

Laten wij met elkaar hopen dat er bij de volgende persconferentie op 8 maart perspectief komt, iets waar wij allen naar op zoek zijn!

 

In de nieuwsbrief van 03 februari hebben wij aangegeven dat er een online verassing jullie kant op zou komen.

JAJAJA…DAAR KOMT DE VERASSING….

 

Tromgeroffel……

Het Fitness De Driehoek Festival!!

Whoeii, wij hebben voor jullie een online sportfestival georganiseerd in verschillende thema’s. Hopelijk hebben jullie net zoveel plezier als dat wij hebben beleefd!

Klik op het ticket om toegang te krijgen tot het Fitness De Driehoek Festival en waan je in een festivalwereld waarin alles mag! Vergeet daarbij zeker niet te drinken en let erop dat de voetjes van de vloer komen!

 

Hoe werkt het?

  1. Klik op bovenstaande link en start de presentatie.
  2. Je kan met je muis of de pijltjes op het toetsenbord (links en rechts) door het programma navigeren. Je kan ook zelf scrollen om heen en weer te gaan.
  3. Je kan ook direct naar een tent/gebouw zonder het hele programma te doorlopen. Klik het gewenste thema aan, klik vervolgens door totdat het YouTube filmpje verschijnt en je kan gaan beginnen.

 

Elke tent / gebouw heeft zijn eigen thema en bevat een online les van ± 15 minuten. Je kan dus nu jouw eigen workout samenstellen met verschillende lessen en muziekgenres. Wil je een wat langere les? Dan kan je meerdere tenten achter elkaar doen.

Heel veel plezier en succes met deze festival ervaring! Op deze manier kunnen wij er samen toch een sportfeest van maken.

 

Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met ons op via info@fitnessdedriehoek.nl of 0118-591334 (optie 2).

Veel dank aan DJ Bram! Bram Jakobsen heeft ons geweldig geholpen. Op zijn beats hebben we een workout gedaan!

DJ Bram draait elk genre en wil je gebruik maken van zijn diensten?

Neem dan contact met hm op via: bramjakobse@icloud.com

 

#WEWILLENWEER:

NL actief is een campagne gestart met de #wewillenweer.

3 miljoen sporters zijn er klaar voor: om op een veilige en verantwoorde manier te werken aan hun gezondheid, zowel mentaal als fysiek. De afgelopen maanden ontvingen de fitnessclubs en personal trainingsstudio’s vele tienduizenden steunbetuigingen en oproepen van sporters die staan te trappelen om weer te sporten in hun club om de hoek.
De sportscholen zijn essentieel voor de gezondheid van Nederlanders. Bovendien zijn de clubs en studio’s veilig. Dit willen we nog duidelijker aan het kabinet laten zien.  NL Actief start daarom een campagne waarin het grote belang van trainen in de sportscholen en studio’s centraal staat.

Opzegmaand:

Ondanks dat wij er voor kiezen niet te incasseren of te vorderen zeggen leden hun abonnement op. Ieder heeft daar zijn eigen reden voor en hoe jammer wij dit ook vinden, wij respecteren met pijn in het hart de opzegging. Om aan de verwerking van de opzegging te kunnen voldoen hanteren wij de algemene bepalingen van Fitness De Driehoek. Zodra wij weer open zijn kunnen wij de opzegging verwerken en kunt u op deze manier nog één maand gebruik maken van uw abonnement.

Lieve mensen,

 

Wat hebben wij toch genoten de afgelopen twee weken van het prachtige winter en lente weer. Dit had Nederland echt even nodig, wat is het toch gaaf om te zien hoeveel mensen er zo van genieten en in beweging komen. Pak de momenten die er zijn, wel natuurlijk met afstand en GENIET VOOR TIEN!!

 

HOU VOL HOU VAST,

 

TEAM FITNESS DE DRIEHOEK