Serooskerke 7 juni 2021

Serooskerke, 7 juni 2021

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Afgelopen zaterdag 5 juni zijn de nieuwe versoepelingen ingegaan. Eindelijk mogen de restaurants binnen hun gasten weer ontvangen, mag er weer een bezoekje gebracht worden aan de museu, bioscoop, sauna/zonnestudio en we kunnen weer een drankje doen in de kroeg. Hier wordt een mens toch heel blij van, zeker met dit prachtige weer. Wij wensen alle bedrijven/ondernemingen veel succes met hun (beperkte) heropening.

Versoepelingen Fitness De Driehoek:
Voor Fitness De Driehoek zijn de spelregels ook versoepeld.
Zo mag er weer gebruikt worden gemaakt van de kleedkamers/douches. YES!!
Groepslessen binnen mogen ook weer gegeven worden. Al kiest Fitness De Driehoek ervoor om gebruik te blijven maken van de tenten buiten. Het is immers toch bijna zomer!

Er zijn nog maar een paar spelregels over, deze hebben wij in de nieuwsbrief van 12 mei geschreven. Hieronder nog een keer de belangrijkste spelregels:
– 1,5 m afstand houden (met uitzondering van jongeren onder de 18 jaar)
– Reserveren voor een tijdsblok / les
– Mondkapje op vanaf de ingang beneden tot de ingang boven
Hou nog heel even vol met het mondkapje!

Zomermaanden:
In de maanden juli en augustus komt het fitnessblok van 20.30-21.45 uur op maandag tot en met donderdag te vervallen i.v.m. de zomerperiode.

De openingstijden van Fitness De Driehoek zijn vanaf 1 juli 2021:

Maandag t/m vrijdag : 07.00 uur – 20.15 uur
Zaterdag: 08.00 uur – 12.15 uur
Zondag: 09.00 uur – 11.45 uur

Groepslessen:
Houdt de website/social media goed in de gaten want er komen wat verschuivingen aan voor wat betreft het groepslessenrooster.

NIEUW:
Hardlopen: Iedere maandag avond zal er een heerlijke (interval) hardlooptraining verzorgt worden door onze top hardloopcoach Willy de Nooijer.
Iedereen is van harte welkom en kan op zijn/haar niveau mee trainen.
Start: 19.00 uur bij VV.Oostkapelle (gratis parkeren).
LET OP: je kunt alleen aan deze les deelnemen als je een ALL-IN abonnement hebt. Heb je deze niet, maar wil je wel graag mee doen is het mogelijk om je abonnement te muteren naar een all-in abonnement! De hardlooptrainingen zijn tot 1 oktober 2021.

Fietsen:
Wie wilt de zondag goed starten met een heerlijke (duur) fietstraining??
In de aankomende periode verzorgen wij op zondag een heerlijke duurtraining op de fietst over Zeeuwse bodem. Wees welkom om mee te gaan. Er wordt gestart in verschillende groepen zodat iedereen op zijn/haar niveau kan deelnemen.
Start: 09.30 uur Fitness De Driehoek , opgeven via de app of mail.
LET OP: je kunt alleen aan deze les deelnemen als je een ALL-IN abonnement hebt. Heb je deze niet, maar wil je wel graag mee doen is het mogelijk om je abonnement te muteren naar een all-in abonnement!

Fitness De Driehoek EK 2020 Poule, helft gaat naar Jeugdfonds
sport & cultuur.

Nederland o Nederland jij bent de kampioennnnn, wij houden van Oranje om zijn daden en zijn doen! Jaaaaa het EK komt eraaaaan! Zijn jullie al in de stemming??? Fitness De Driehoek wel, wij organiseren een ‘Fitness De Driehoek EK Poule’ Ga jij met ons de strijd aan…?
De helft van het inschrijfgeld gaat naar het Jeugdfonds sport & cultuur. Zo kunnen wij kinderen die niet de financiële mogelijkheid hebben om bij een vereniging te sporten helpen om hun droomsport te beoefenen. Wil jij de strijd aan gaan met ons en tegelijkertijd kinderen een financieel steuntje in de rug geven?!?! Geef je dan op voor de’ Fitness De Driehoek EK Poule’ door je op te geven: lianne@fitnessdedriehoek.nl

Wielerkleding:
Met veel trots presenteren wij jullie onze nieuwe wieleroutfit. In samenwerking met Jan van der Eijk tweewielerspecialist en Jacco Pleune SINKE schoenmode hebben we een schitterende fietsoutfit ontwikkelt.
Wij danken Jan van der Eijk en Jacco Pleune voor hun inzet en steun!
In moeilijke tijden kun je de handen in één slaan en samen tot een mooi ontwerp komen. Zie hier onder het resultaat. Heb jij interesse in onze nieuwe wieleroutfit neem dan contact op met alex@fitnessdedriehoek.nl of jacco@fitnessdedriehoek.nl.

Woord van dank:

(TEAM) Fitness De Driehoek straalt weer!! Wij willen iedereen zo hartelijk bedanken voor alle lieve steun (op welke manier dan ook) die wij in deze gekke bijzondere tijd hebben ontvangen!
Dankzij jullie kunnen wij vooruit kijken en verder gaan waar wij gebleven waren, namelijk het creëren van een fitter en gezonder Zeeland.

ONZE DANK IS GROOT en op naar de toekomst!
#HouvolHouvast