Vacature Fitness De Driehoek

Fitness instructeur (m/v) 20 – 32 uur per week

“Maak jij de cirkel rond bij Fitness De Driehoek”

Sta jij te trappelen om mensen zich de beste versie van zichzelf te laten voelen? Vind jij het leuk om mensen te motiveren, enthousiasmeren en te leren over fitness? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Fitness De Driehoek staat bekend om zijn vriendelijke en persoonlijke omgang. Hierbij staat aandacht voor de leden hoog in het vaandel.

Wat ga jij doen:
Het begeleiden en motiveren van de leden met het behalen van de gestelde doelstellingen. Door middel van een intakegesprek stel je trainingsdoelen op zodat er een persoonlijk programma op maat wordt gemaakt.
Daarnaast zorg je voor een sportieve, gezellige en prettige sfeer in de fitnesszaal. Natuurlijk hoort een schone zaal er ook bij. Je kunt op verschillende momenten ingeroosterd worden zo ook in de avonden als in het weekend.

Wij houden van actieve en flexibele collega’s. Je bent inzetbaar in de fitnesszaal, maar vind het ook leuk om groepslessen te verzorgen.

Wat bieden wij jou:
Fitness De Driehoek is een leuk bedrijf om voor te werken waarbij plezier en kwaliteit voorop staat. Werken is immers leuker als je er plezier in hebt. Dat plezier hebben onze bezoekers ook. We zorgen ervoor dat ze in een gemoedelijke sfeer vitaler worden. Jij bent daarin voor ons het uithangbord. Dit in samenwerking met je collega’s, waarin we van elkaar kunnen en willen leren.

Je krijgt een contract voor 20 – 32 uur per week. Je ontvangt eerst een contract voor bepaalde tijd, met de intentie om er een mooie langdurige samenwerking van te maken.
Hierbij hoort een prima salaris met vakantiegeld.

Ben jij in het bezit van het Fitness-trainer A en/of B diploma en heb je ervaring met het geven van groepslessen? Of ben jij een talent die net afgestudeerd is of gaat afstuderen? Top! Wacht dan niet en reageer direct. Doe dat in ieder geval voor 1 september 2022. Wij kunnen niet wachten je te leren kennen! Denk je dat iemand anders in jouw netwerk heel goed bij deze vacature past? Tip hem of haar gerust. Je doet er ons en die persoon veel plezier mee!

Reageren op deze vacature kan per e-mail naar: lianne@fitnessdedriehoek.nl
Graag ontvangen wij: Je CV met daarin een recente foto en een motivatiebrief.

Fitness De Driehoek
Noordweg 125, 4353 AV
Serooskerke (w)