Algemene bepalingen en kwaliteit

U kunt onze algemene bepalingen hier bekijken.

Lees deze bepalingen goed door, zodat u weet hoe te handelen bij ziekte, vakantie, veranderen of opzeggen van uw abonnement.
Mocht u hierover nog vragen hebben, dan informeren wij u graag.

Europees kwaliteitsregister EREPS
Onze fitnessinstructeurs Lianne de Nooijer, Miranda Adriaanse, Jorden Louwerse, Jeffrey Poppe, Bart van Wuijckhuijse en Alex Jobse, zijn geregistreerd in het Europees kwaliteitsregister voor fitnessprofessionals. Meer weten?

Certificering LERF
Fitness De Driehoek is sinds november 2010 gecertificeerd. Wij voldoen hiermee aan de eisen gesteld in het Keurmerk Fitness.
De Stichting LERF streeft naar verdere kwaliteitsverbetering van sport-, bewegings- en fitnesscentra en geeft gehoor aan wensen die, in de eerste plaats klanten en eigenaren, maar ook de directie, het management en zelfs overheden op het gebied van kwaliteit, wet- en regelgeving stellen. Het structureel werken aan kwaliteitsverbetering moet centra in positieve zin onderscheiden.

Lid NL Actief
Fitness De Driehoek is lid van de landelijke organisatie voor de fitnessbranche NL Actief. Wij hanteren de door hen opgestelde algemene voorwaarden.