Even voorstellen

Jorden Louwerse:

Mijn naam is Jorden Louwerse en ik ben sinds 2013 aan het werk bij Fitness De Driehoek.
Voeding en het daarbij behorende keuzegedrag heb ik altijd al erg interessant gevonden. Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar in Nederland is er steeds meer aandacht voor een gezonde leefstijl, wil jij nou ook aan de slag met het verbeteren van je leefstijl? Dan help ik jou graag! Als BGN geregistreerd gewichtsconsulent kan ik jou helpen op weg naar een gezondere leefstijl waardoor je jezelf fitter en energieker zult voelen.
Geen strenge diëten, sapjes of shakes, maar gewoon gezonde en gevarieerde voeding op basis van de schijf van vijf.
Samen gaan we kijken naar wat het beste bij jou past en ik zal de stok achter de deur zijn om er voor te zorgen dat je dit ook vol weet te houden. Ga jij met mij op zoek naar een duurzame en gezondere leefstijl?

Meld je dan nu aan bij:

Jorden Louwerse, BGN geregistreerd gewichtsconsulent bij Fitness De Driehoek. 0118-591334 of jorden@fitnessdedriehoek.nl .

 

Jeffrey Poppe:

Mijn naam is Jeffrey Poppe ik ben sinds 2017 werkzaam bij Fitness De Driehoek.
Voor of na mijn werk ben ik vaak ook nog te vinden in de sportschool om zelf te sporten. Ik ben er met mijn eigen trainingen achter gekomen hoe belangrijk voeding is in het behalen van resultaten. Daarom wilde ik mij hier graag verder in verdiepen en ben ik de cursus gewichtsconsulent gaan volgen.
Deze cursus heb ik ondertussen afgerond en wil hiermee graag ook andere mensen helpen met het behalen van hun doelen. Wil jij nou ook je doelen behalen, een duurzame gezondere leefstijl creëren en lekkerder in je vel zitten? dan help ik je hier graag bij!
Wij werken niet met strenge diëten, maar werken met gevarieerde voeding uit de schijf van vijf. Samen gaan we kijken wat het beste bij jou past om uiteindelijk een nieuwe leefstijl aan te leren voor een blijvend resultaat.
Heb ik je interesse gewekt? Of heb je vragen? bel of mail me dan op: 0118-591334 of jeffrey@fitnessdedriehoek.nl