Diabetes en Obesitas

Fitness De Driehoek NL Actief Preventiecentrum.

Als NL Actief Preventiecentrum gaan we een stapje verder dan de reguliere dienstverlening. We zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals; Diabetes mellitus type 1, type 2 en Obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen.

Onze instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau (MBO4+) en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat doelgerichte lichaamsbeweging, met name fitness, Diabetes bestrijdt en vermindert. Bewegen zorgt er ook voor dat de lichaamscellen weer gevoelig worden voor insuline en de glucose uit het bloed weer gaan opnemen. Het gevolg is dat u zich beter voelt en fitter wordt. Bewegen heeft ook een positief effect op het verlagen van de bloeddruk en het cholesterolgehalte.

Ook de bijkomende risico’s op het ontstaan van hart- en vaatziekten worden kleiner. Kortom, bij ons op een verantwoorde manier trainen onder persoonlijke en professionele begeleiding. Hierbij gaan we uit van realistische doelen en trainingsprogramma’s in een omgeving waar je jezelf kan zijn. Goed advies en persoonlijke aandacht staan centraal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jorden of Bart. U kunt ook bellen naar 0118-591334.