De beste versie van jezelf challenge

Heb jij altijd al specifiek willen trainen aan jouw werkpunten? Dan is deze challenge voor jou!

Vanaf 4 september gaan we starten met de Fitness de Driehoek ‘de beste versie van jezelf’ challenge.

Bij de start van de challenge wordt je uitgebreid getest op spierkracht, lenigheid en stabiliteit. Met de testresultaten zal er een persoonlijk trainingsschema worden opgesteld.

We zijn op zoek naar maximaal 12 personen die gedurende 12 weken gericht willen trainen met een persoonlijk trainingsschema op basis van een uitgebreide screening.

Deze challenge is zeker ook geschikt voor mensen die met fysieke klachten (blijven) lopen en echt dit probleem willen aanpakken.

Wanneer de challenge is afgerond zal je een stuk fittere en gezondere versie van jezelf zijn!

Wil jij meedoen of heb je vragen? Stuur dan een mail naar wouter@fitnessdedriehoek.nl.

Voor deze challenge is Fitness De Driehoek op zoek naar 12 personen  die gedurende 12 weken gericht willen trainen met een persoonlijk trainingsschema op basis van een uitgebreide screening.

 

 

Hoe ziet de challenge eruit?

Testen

Testen

Tijdens de challenge zal je onderworpen worden aan een uitgebreide screening. In deze screening zullen meer dan 20 testen uitgevoerd worden om te onderzoeken hoe het lichaam op dit moment ‘in elkaar zit’.

De testen worden gedaan met behulp van ons nieuwste meetinstrument: microfet 2.

De microfet is in staat om kracht te meten van een bepaalde spier, wanneer deze wordt aangespannen. Wanneer we weten hoe sterk een spier is, kunnen we kijken wat de verhouding is tussen links en rechts of tussen twee verschillende spiergroepen.

Eventuele verschillen kunnen door middel van een specifiek trainingsschema opgetraind worden, zodat het lichaam nog beter in balans is. Je zult dus nog sterker worden! 

Testen

Trainen

Na de uitgebreide screening volgt er een periode van 12 weken waarin er getraind gaat worden aan jouw individuele werkpunten. Deze werkpunten zijn spiergroepen/bewegingen die, zo blijkt uit de screening, nog wat extra aandacht nodig hebben.

Je krijgt een persoonlijk trainingsschema voor 6 weken. Dit schema ga je uitvoeren in onze sportschool. Het volledige schema is afgestemd op jouw persoonlijke werkpunten. Na de eerste 6 weken volgt er een tweede schema, waarin er nieuwe oefeningen gekozen zijn op basis van hoe de eerste 6 weken zijn verlopen. Het is mogelijk om tijdens het trainen vragen te stellen over het schema en feedback te geven. Op basis hiervan kunnen er altijd aanpassingen gedaan worden in het trainingsschema. Je zult dus echt trainen op wat jij nodig hebt!

Hertesten

Hertesten

Na 12 weken zullen we de volledige screening weer doorlopen. We gaan nog een keer kijken naar de kracht van verschillende spiergroepen en hoe die zich tot elkaar verhouden.

Aan het eind van de screening zullen we de resultaten bespreken. We zullen kijken hoe de kracht is geëvolueerd tijdens de challenge.

Tot slot geven wij ook advies over hoe verder te gaan na de challenge.