Leefstijl veranderen?

Hallo allemaal!

Mijn naam is Lucas Mol, ik ben 21 jaar oud en volg de opleiding Sportkunde op de HZ in Vlissingen. Momenteel zit ik in het laatste jaar van deze opleiding,  daarbij heb ik gekozen om af te studeren in de richting van leefstijlcoach. Ik vind het erg leuk om mensen te kunnen helpen met het behalen van hun doelen en daarbij wil ik ook graag veel praktijkervaring op doen. Een deel van mijn afstudeeropdracht is om gedurende het jaar 3 personen te gaan coachen om een positieve verandering in hun leefstijl te behalen. Denk hierbij aan meer bewegen, gezonder eten, minder stress ervaren en ga zo maar door.

Voor dit project zoek ik nu de eerste persoon. Belangrijk hierbij is dat hij/zij gemotiveerd is om een verandering in de leefstijl aan te brengen. Leefstijl is een erg breed begrip, binnen Sportkunde onderscheiden we de volgende leefstijlfactoren: beweging, voeding,  ontspanning, slapen, alcohol, roken en drugs. Het leefstijltraject duurt 3 maanden waarbij er iedere week of iedere twee weken een contactmoment is (dit hangt af van de situatie en eigen voorkeur van de persoon) We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin alles over het traject duidelijk wordt uitgelegd. Wanneer het gesprek aan beide kanten bevalt starten we het traject met een uitgebreide intake. Het traject is geheel kosteloos te volgen, ook voor niet-leden van De Driehoek!!

Wil jij nou een verandering aanbrengen in je leefstijl en spreekt dit project je erg aan of ben je benieuwd en wil je meer informatie? Stuur mij gerust een mailtje of spreek me een keer aan in de fitnesszaal van De Driehoek! Ik ben erg gemotiveerd om te starten en zie de reacties graag tegemoet!

Mail: mol0042@hz.nl