Nieuwsbrief 08 augustus 2023

Serooskerke 08 augustus 2023,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Allereerst willen wij deze nieuwsbrief beginnen dat het ontzettend tof is dat Fitness De Driehoek ook tijdens de zomermaanden door zowel trouwe als nieuwe gezichten druk bezocht wordt. Het is drukker dan in andere jaren en dat geeft ons een boost! Jullie zijn lekker in beweging! Hou vol hou vast!

 

AANSCHAF NIEUWE (CARDIO) APPARATUUR mei 2023, augustus 2023, najaar 2023 en begin 2024:

 

We zitten nog midden in de zomer, maar kijken ondertussen toch al vol enthousiasme naar het aankomende sportseizoen. En dat is niet voor niks!

Met gepaste trots kunnen wij mededelen dat Fitness De Driehoek de ruimte heeft gevonden om wederom een droom te verwezenlijken. Zo is het ons gelukt om (als eerste in de Benelux) te investeren in de nieuwste cardio apparatuur van LIFE FITNESS.

Hoe tof is het dat wij jullie kunnen laten trainen met de nieuwste apparatuur voorzien van de nieuwste snufjes. Dat kan alleen maar betekenen dat er met nog meer motivatie gesport gaat worden en dat er nieuwe doelen gesteld/gehaald kunnen worden. Wij staan te popelen om de nieuwe apparatuur uit te testen jij ook?

Hieronder een aankondiging wat er wanneer gaat komen:

4e kwartaal 2023 ( oktober-november)

  • 3 (hard) loopbanden
  • 2 fietsen
  • 1 rups (hard) loopband

1e kwartaal 2024: (januari)

  • 3 crosstrainers

Zodra wij inzichtelijk hebben wanneer de cardioapparatuur exact geleverd wordt, zullen wij jullie hierover informeren. Het plaatsen van de nieuwe apparatuur kan  namelijk gepaard gaan met wat overlast.

 

 12 weken Challenge: “De beste versie van jezelf”:

Vanaf 4 september start collega Wouter met een nieuwe 12 weken challenge.

Genaamd: “ De beste versie van jezelf”

Bij deze challenge wordt u uitgebreid getest op spierkracht, lenigheid en stabiliteit. Met de testresultaten zal er een persoonlijk trainingsschema worden opgesteld. Wouter is op zoek naar maximaal 12 enthousiaste personen die gedurende 12 weken gericht willen trainen met een persoonlijk trainingsschema. Het schema wordt opgesteld op basis van een uitgebreide screening.

De challenge is zeker ook geschikt voor mensen die met fysieke klachten (blijven) lopen en echt dit probleem willen aanpakken.

Na het volgen van deze challenge, zal je een stuk fittere en gezondere versie van jezelf zijn!

Wilt u meedoen of heeft u vragen? Stuur dan een mail naar wouter@fitnessdedriehoek.nl of bel naar 0118-591334 (optie 2)

 

Groepslessen rooster:

Vanaf maandag 4 september zit de zomerperiode erop en wordt het aanbod groepslessen weer uitgebreid/tijden aangepast.

Wilt u eens kennis maken met een van onze groepslessen? Dan bent u eenmalig van harte welkom om gratis deel te nemen aan 1 van onze lessen.

Vanaf maandag 14 augustus komt het uitgebreide lessen rooster online en kunt u reserveren.

 

Informatieavond sportreis Wilder Kaiser 2.0 op 16 augustus:

Graag zouden wij samen met jullie nog één hoofdstuk toevoegen aan ons prachtige boek sportreizen. Komend sportjaar zullen wij nog 1x een reis voor jullie organiseren zoals jullie dat van ons gewend zijn.  Daarna is het tijd voor een nieuw boek met prachtige verhalen. Want als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan, zal wat is, altijd blijven. Je moet soms een andere weg inslaan om een nieuw boek te schrijven. Dus heb je interesse om samen met ons nog één hoofdstuk toe te voegen aan het boek sportreizen kom dan naar de informatie avond 16 augustus in De LOODS. Opgeven is niet nodig.

Wist je dat….

  • er geïnvesteerd is in gloednieuwe pumpsets.
  • er sinds een aantal weken een Skierg in de fitnesszaal staat. Met dit apparaat train je de brede rugspier, de boven rug, de heupen, de hamstrings, de bilspieren. Bovendien is het een goede conditie workout!

Wij wensen iedereen nog een fijne zomer en keep up the good spirit!

Veel liefs,

Team Fitness De Driehoek