Nieuwsbrief 20 maart 2024

Serooskerke 20-03-2024

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Hallo Lente, ik ben blij dat je er bent! Wat is het toch een heerlijk gevoel om ’s ochtends weer gewekt te worden door de fluitende vogeltjes, de bloemen die weer prachtig in bloei komen te staan en al die schattige babydieren die ons begroeten vanuit de wei.

Nog een reden waarom de lente voor zo’n fijne en positieve stemming zorgt is omdat de dagen langer worden en wij meer kunnen genieten van de zonnestralen. Meer zonlicht zorgt voor meer Serotonine (dat is een geluksstofje) en Vitamine D wordt weer aangemaakt. Vitamine D is erg belangrijk voor sterke botten, tanden, spieren en je afweer. 15 tot 30 minuten overdag buiten zijn is al genoeg voor je huid om Vitamine D aan te maken.

Dus lieve mensen, pak wanneer het kan de zonnestralen mee en geniet van alles wat de lente ons te bieden heeft.

Nu het weer langer licht is, hebben we weer meer de mogelijkheid om naar buiten te gaan. Zoals na het werk even een rondje op de racefiets of heerlijk struinen door de duinen.

Daar hoort natuurlijk wel een toffe outfit bij. Nu heb je de kans om een unieke Fitness De Driehoek outfit te scoren. Heb je interesse? Kom dan a.s. week naar De Driehoek voor een pasmoment en ga het buitenseizoen fris en met een lach tegemoet!

Aangepast rooster vanaf dinsdag 2 april:

Vanaf dinsdag 2 april starten wij weer met de buiten lessen wielrennen, hardlopen en NIEUW in ons groepslessenrooster: een bootcamp les op dinsdagmorgen. Voor iedereen met een groepslessen abonnement zijn deze lessen vanaf donderdag 28 maart te reserveren. Heb jij interesse in één van de groepslessen maar heb je nog geen groepslessen abonnement ben je altijd van harte welkom om een gratis proefles te komen doen!

Bekijk onze groepslessen via onderstaande link:

https://driehoek.dewi-online.nl/iframe/lessons/club/36?signature=cf53ddf0db3b3b4a7616ffb5f4870f1012bfb21c459f6de3c4eda6f4c90d5ebe

Gele Doekjes en schone schoenen:

Nu de lente begonnen is gaat dat vaak samen met een grote voorjaarsschoonmaak thuis. Wij begrijpen dat onze gele doekjes daar zeer geschikt voor zijn, want die maken keurig schoon. Inmiddels missen wij 300 gele doekjes. Onze vraag aan jullie is om als je een doekje per ongeluk mee naar huis hebt genomen, deze weer mee terug te willen nemen. Daarnaast kunnen wij het ook erg waarderen als er met schone schoenen getraind wordt.

Enquête Lucas Mol afstudeerstage:

Hoi allemaal,

Wat leuk dat je lid bent van Fitness De Driehoek! Sport jij bij De Driehoek omdat je als doelstelling hebt om af te vallen? Dan nodig ik je graag uit om mee te doen aan mijn enquête!

Mijn naam is Lucas Mol en ik zit in het 4e jaar van de studie sportkunde aan de HZ in Vlissingen. De enquête is vanaf a.s. vrijdag te vinden op www.fitnessdedriehoek.nl onder het kopje “nieuws”. De enquête is geheel anoniem en met de resultaten zal discreet om gegaan worden. Het invullen kost even wat tijd daarentegen help je mij er enorm mee!

Alvast heel erg bedankt!!!

Sportieve groet,

Lucas Mol

De Zeeuwse Leefstijlroute:

De Zeeuwse Leefstijlroute is een leefstijlprogramma waar de bestaande interventies Elke Stapt Telt en Zeeland In Beweging worden samengevoegd als één programma, waarbij gezonde leefstijl op basis van in beweging komen centraal staat.

Voor wie is het?

De Zeeuwse Leefstijlroute is gericht op alle volwassenen die vanuit de nulde lijn en eerstelijnszorg het advies krijgen om aan hun leefstijl te werken op basis van bewegen.

Heb jij vragen over De Zeeuwse Leefstijlroute?
Neem dan contact op met:
Lisa Jobse | lisa@zeelandinbeweging.nl
Bart van Wuyckhuyse | bart@fitnessdedriehoek.nl

     

Pasen:

Op zondag 31 maart en maandag 1 april is Fitness De Driehoek gesloten i.v.m. Pasen. Wij wensen iedereen een vrolijk Pasen!

Met sportieve groet,

 

Team Fitness De Driehoek