Nieuwsbrief 20 oktober 2023

Serooskerke 20 oktober 2023,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Inmiddels is het al half oktober en dat betekent dat de herfst weer volop bezig is.

Nu we allemaal een heerlijke vakantie achter de rug hebben, een Vitamine D-boost hebben ontvangen en ook wat extra calorieën naar binnen hebben gewerkt (oeps), is het weer tijd om te gaan knallen! Met al die extra energie die we de laatste maanden hebben opgedaan is ons lichaam weer klaar om aan het werk te gaan. Team Fitness is ook weer helemaal opgeladen en staat klaar om jullie klaar te stomen zodat jullie ‘in shape’ aan de feestdagen kunnen beginnen.

Om jullie hierbij te helpen staan de komende maanden ook weer vele leuke projecten op de planning.

In deze nieuwsbrief nemen wij jullie mee naar wat er de komende tijd gaat komen en/of veranderen.

Om te beginnen met de levering van de nieuwe LIFE FITNESS Cardio Apparatuur: Op Vrijdag 10 november (in de ochtend naar alle waarschijnlijkheid) zal de eerste levering plaats vinden. Hierdoor zal er op deze dag overlast ontstaan, zo zal er minder parkeerruimte zijn vanwege een grote kraanwagen, zal de cardioapparatuur minder beschikbaar zijn en zullen er veel werkmensen in de fitnesszaal aanwezig zijn.

Ben je benieuwd welke nieuwe cardio apparatuur geleverd wordt? Kom dan vanaf 11 november sporten, zodat u gelijk de nieuwe apparatuur kan uitproberen.

In januari 2024 vindt de tweede levering plaats, wij houden jullie op de hoogte wanneer dit exact plaats zal vinden.

Nieuwe collega Luca:

Per 1 oktober heeft Team Fitness versterking gekregen, hieronder stelt Luca zich aan u voor:

Mijn naam is Luca Hollebrandse, ik ben 18 jaar oud en woonachtig te Serooskerke. In 2019 ben ik gestart met fitness en daar ben ik fanatiek in geworden. Van mijn fitnessleven heb ik mijn werk mogen maken bij Fitness De Driehoek, eerst als stagiaire en nu als fitnessinstructeur.

Verder heb ik van jongs af aan gevoetbald bij Serooskerke, hier ben ik afgelopen zomer mee gestopt omdat ik mij in de toekomst nog meer wil focussen op krachttraining. Voor de krachttraining heb ik een speciaal dieet ontworpen zodat ik altijd mijn benodigde macronutriënten binnenkrijg, Daarnaast heb ik zin om hier aan het werk te gaan.

Heb jij vragen of wil jij wat meer over mij weten? Spreek mij dan aan!

Inloggen via QR- Scanner:

Wist je dat je met de app van Fitness De Driehoek tegenwoordig jezelf ook kan aanmelden als je komt fitnessen?

Jouw persoonlijke QR-code kan gebruikt worden als toegangspas.

Dus ben je een keer je pas vergeten of wil je jouw pas niet meer gebruiken? Dan kan via de Fitness De Driehoek app toegang verkregen worden tot de fitnesszaal.

Heb je hier vragen over? Aarzel dan niet op iemand van Team Fitness aan te spreken. Hij/zij zal al jouw vragen beantwoorden.

Gezonde Leefstijl Impuls:

Inwoners van de Gemeente Veere, houdt jullie brievenbus goed in de gaten! Binnenkort valt er een uitnodiging op de mat vanuit de Gemeente Veere om je gezondheid te laten testen. Hierbij samen met de buursportcoach van de gemeente Veere (collega Bart) mag Fitness De Driehoek deze testen uitvoeren.

Wij zijn op de volgende data aanwezig in:

6 November: Westkapelle

8 November: Zoutelande

13 November: Koudekerke

15 November: Meliskerke

Deelname is GRATIS en vanaf 18 jaar

 

Aanmelden Sportreis Wilder Kaiser 2.0:

De trainingen voor onze sportreis Wilder Kaiser 2.0 zijn in volle gang. Te gek om te zien dat er weer zoveel enthousiastelingen meegaan!

Denk je nu, hé ik wil ook in een groep 9 maanden lang trainen met als einddoel de sportreis wacht dan niet te lang. Je hebt nog tot 1 november de tijd om jezelf in te schrijven volgens de voorwaarden die nu gelden. Ben je later dan 1 november dan is het afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel of je nog kan deelnemen. Ook zijn er dan extra kosten aan verbonden.

Groepsles Bodyattack:

Vanaf donderdag 9 november zal er een nieuwe groepsles geïntroduceerd worden genaamd Bodyattack. Dit een intensieve workout voor zowel beginners al gevorderden. Er worden zowel cardio als krachtoefeningen gegeven tijdens deze les. Met deze les boek je snel resultaten. Wil je weten wat voor soort oefeningen er worden gegeven houd onze social media in de gaten. Er zal binnenkort een korte video verschijnen waarbij een kleine impressie gegeven wordt van de les.

Nu het binnen seizoen weer is begonnen zijn de groepslessen weer uitgebreid naar het winterrooster.

Wil jij mee doen geef je dan op via de Fitness De Driehoek app of meld je aan voor een gratis proefles…

 

Geboorte Ziva:

Op 7 september zijn Lianne en partner de trotse mama’s geworden van

Ziva Willianne Roels. Zij zijn overrompeld door alle lieve berichtjes, kaartjes en cadeautjes die zij hebben mogen ontvangen! Langs deze weg willen zij iedereen hartelijk danken, zij zijn helaas niet in staat om iedereen persoonlijk te bedanken! Het is niet minder gemeend!! DANK JE WEL

 

Wist je dat….

er meer spinningslessen in de winter gegeven worden.

een training buiten je comfortzone heel verfrissend kan zijn.

 

Sportieve groet,

Team Fitness De Driehoek