Serooskerke, 30 november 2022

Serooskerke, 30 november 2022

Fitness De Driehoek kan met trots terug kijken op het afgelopen jaar.

Het begin van 2022 werd helaas nog overschaduwd door de coronamaatregelen maar daarna kwam langzaam de stijgende lijn tevoorschijn en die zet zich voort!

Zo beseffen we meer en meer na die vervelende jaren van corona dat werken aan gezondheid een prioriteit is geworden! We zien veel leden enthousiast trainen, de groepslessen stromen weer vol en de ouderwetse gezelligheid is weer terug.

Mede door jullie vertrouwen en loyaliteit is Fitness De Driehoek weer een gezond bedrijf aan het worden. Dank jullie wel!

Team Fitness staat voor u klaar en wij doen ons best om zoveel mogelijk aan iedereen zijn/haar wensen te voldoen. Mocht u klaar zijn voor een nieuwe uitdaging of doelstelling spreek dan gerust één van ons aan. Wij helpen u heel graag.

 

Doordat Fitness De Driehoek weer een gezond bedrijf aan het worden is hebben wij dit jaar kunnen investeren in nieuwe krachtapparatuur en deels een nieuwe vloer.

Het is geweldig om te zien dat er zulke positieve reacties op gekomen zijn en dat de apparatuur veel gebruikt wordt. Er worden zelfs nieuwe PR’s behaald!!!

Ook in 2023 hopen wij opnieuw te kunnen investeren, dit keer is het doel om (een deel van) de cardiolijn te gaan vernieuwen en komen er nieuwe pumpsets voor in De LOODS. Dus leuke vooruitzichten wat betreft 2023.

 

Helaas krijgen we in 2023 ook te maken met een aantal uitdagingen. Zoals u weet hebben we te maken met sterk stijgende kosten. Dit geldt jammer genoeg ook voor Fitness de Driehoek. De stijgende kosten waar wij te maken mee krijgen zijn:

–      De kosten voor de energie stijgen met 400%.

–      De lonen van onze werknemers gaan stijgen.

–      Een indexering van 12-14 % op alle overige kosten.

 

Fitness de Driehoek kiest ervoor om NIET alle kosten door te berekenen aan onze leden. Maar gaan wij voor een gulden middenweg.

Dit doen wij door een indexering plaats te laten vinden per 1 januari 2023 op alle abonnementen van 9% i.p.v. 12-14% m.u.v. het Wilder Kaiser abonnement.

Voor een totaal overzicht van de tarieven kunt u terecht op www.fitnessdedriehoek.nl.

 

We zijn je dankbaar voor jouw steun de afgelopen jaren en hopen dat je nog lang bij ons blijft sporten. Om jou als trouwe klant te bedanken bieden we in de maand december 10% korting op een Personal Training(PT) intropakket t.w.v. €130.

 

Wist je dat?!?!? (leuke voedingsweetjes)

 

  • Sinterklaas en zijn pieten alweer een aantal weken in het land zijn?

 

  • Een Stukje amandelstaaf ( 25 gram, 113 kcal) binnen 3 happen in je buik verdwenen is bij de koffie. En je hier een half uur voor moet ramen lappen, stofzuigen of dweilen….of lekker 15 minuten de trap op en neer gaan.

 

  • Jij zin hebt in een fietsrit van 60 minuten je lekker twee handjes kruidnoten  (60 gram, 264Kcal) kan smikkelen? Of als je thuis wat goed te maken hebt je 75 minuten mag stofzuigen zodat het huis weer kruimelvrij is.

 

  • De Chocolade pepernoten GROOT verbruikers zijn! 7 chocolade pepernoten bedragen maar liefst 120 kcal!! Dat we het even weten…auw!

 

  • De chocoladeletters binnenkort in de uitverkoop zijn? Maar je deze beter kan laten liggen omdat een stukje chocoladeletter van 25 gram maar liefst 137kcal bevat!

 

  • Je beter kan genieten met mate van al deze lekkernijen.

 

  • Of toch vaker je IK HEB GEEN zin opzij zetten en Fitness De Driehoek  wat vaker bezoeken. Dan maak je Team Fitness ook weer blij!

 

We wensen iedereen een hele fijne Sinterklaas toe!!

 

Team Fitness De Driehoek