Serooskerke 14 september 2022

Serooskerke 14 september 2022,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

Met veel trots en enthousiasme kunnen wij mededelen dat de fitnesszaal van Fitness De Driehoek “ in beweging” gaat.

Zo zal er hele toffe nieuwe kracht apparatuur van Life Fitness geplaatst worden. Zorgt Jan de Nooijer van Woning- en Meubelstoffering ervoor dat een deel van de fitnessvloer vernieuwd wordt. En er zullen een aantal apparaten weggaan. Om te zorgen dat jullie zo weinig mogelijk hinder hiervan ondervinden hebben wij onderstaande planning gemaakt:

Dinsdag 27 september: ophalen van de ‘oude’ apparatuur.

Woensdag 28 september: vernieuwing deel fitnessvloer

Vrijdag 30 september: levering nieuwe apparatuur.

 

Reuring in en rondom De Driehoek:

Vanaf dinsdag 27 september tot en met vrijdag 30 september zal er overdag in en rondom De Driehoek reuring zijn. Denk daarbij aan grote vrachtwagens met takel opties, heen en weer geloop met materialen/apparaten, minder toestellen beschikbaar en minder parkeergelegenheid bij De Driehoek.

Voor het parkeren op dinsdag 27 september en vrijdag 30 september willen wij extra aandacht vragen: zouden jullie de parkeerplaatsen die beschikbaar zijn voor de patiënten van de fysiotherapie vrij willen laten en zelf iets verder weg willen parkeren? Onze dank is heel groot.

 

Grote schoonmaak douches:

Doordat onze geweldige kanjers van het interieur verzorgingsteam tijdens de verbouwing hun normale taken niet kunnen uitvoeren. Zouden ze graag de douches extra aandacht geven.

Dit willen zij doen op dinsdag 27 september en woensdag 28 september.

Zij zullen per dag één douche afsluiten zodat er nog wel gedoucht kan worden.

 

Wij beseffen dat het een rumoerige 4 dagen zullen worden tegelijkertijd is het allemaal voor een heel tof doel. Wij hopen op jullie begrip!

Hieronder alvast een sneak preview hoe het er ongeveer uit komt te zien: