Serooskerke 28 oktober 2022

Serooskerke 28 oktober 2022,

 

Beste leden van Fitness De Driehoek,

 

Ready for train time?

Het najaar is het ideale moment om jouw sportritme weer op te pakken. Nu trainen om jouw sportdoelen te bereiken, hatsaa!

  • Afvallen, kracht, uithouding. Wat jouw doel ook is in onze fitness ga je ervoor! Met onze nieuwe apparatuur kunnen we jouw training nog beter afstemmen op jouw doelen.
  • Liever in groep trainen? We hebben tal van afwisselende groepslessen. Zoals spinning, FT en Bodypump. Wilt u eens kennis maken met een groepsles? Dan bent u van harte welkom om een GRATIS proefles te komen doen.
  • Heeft u hulp nodig met voeding? Dan kunt u terecht bij onze voeding coaches Jorden en Jeffrey

 

Wegwerkzaamheden Serooskerke:

Vanaf a.s. maandag 31 oktober zal Fitness De Driehoek minder goed bereikbaar zijn dan u gewend bent. De gemeente Veere gaat een rotonde aanleggen bij het kruispunt Kadetweg/Gapingseweg. Dat houdt in dat de werkzaamheden er voor gaan zorgen dat Fitness De Driehoek alleen bereikbaar is via de Noordweg (vanuit het dorp). De verwachting is dat rond 30 november de werkzaamheden volledig zijn afgerond.

 

Groepslessen:

Vanaf 1 november hebben wij een aantal groepslessen toegevoegd aan het groepslessenrooster.

Balans: Donderdag 18.00-18.45 uur

BBB: Vrijdag 08.00-08.45 uur

Spinning: Zondag 09.30-10.15 uur

Hierbij ons volledige aanbod betreft groepslessen:

https://driehoek.dewi-online.nl/iframe/lessons/club/36?signature=cf53ddf0db3b3b4a7616ffb5f4870f1012bfb21c459f6de3c4eda6f4c90d5ebe

 

Voeding:

Afgelopen week heeft u bij de huis aan huis bladen (gemeente Veere) een folder ontvangen met daarin informatie van onze voedingscoaches Jorden en Jeffrey.

Mocht u de folder gemist hebben dan vind u deze onderaan het kopje.

Omdat u lid bent van Fitness De Driehoek willen wij graag een extra aanbod doen. Neemt u voor 15 november 2022 een voedingspakket af bij Jorden of Jeffrey ontvangt u 10% korting.

Folder voeding:

   

Nieuwe collega’s:

Fitness De Driehoek heeft het team versterkt met twee nieuwe collega’s. Zij stellen zich hieronder voor:

Hallo iedereen,

Mijn naam is Wouter Verstraate en ik ben 25 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Westkapelle, maar sinds 2021 woon ik in Arnemuiden. Hiertussen heb ik een periode in Gent gewoond voor mijn studie Bewegingswetenschappen. In mijn vrije tijd sport ik al heel mijn leven. Ik heb altijd hardgelopen en gevoetbald. Sinds twee jaar ben ik fanatiek triatleet. Om tijdens mijn werk ook met sport bezig te zijn was altijd mijn ‘droom’. Bij De Driehoek hoop ik een meerwaarde te worden bij de hardloopgroep en bij het testen van verschillende sporters. Ook voor al je vragen over (duur)sport en voeding mag je naar me toekomen of even contact opnemen via wouter@fitnessdedriehoek.nl. Tot snel bij Fitness De Driehoek!

Mijn naam is Didier de Dreu, ik woon in Oostkapelle. Ik ben een fanatieke fitnesser en doe dit al een paar jaar. Nu mag ik van mijn hobby ook mijn bijbaan maken! Mensen aan het bewegen zetten, want dat vind ik enorm leuk om te doen en dat geeft mij motivatie. Ik zit zelf in het tweede leerjaar van het CIOS in Goes. Zelf heb ik de drive om later bij Politie of Defensie te gaan werken. Wil jezelf ook later naar Defensie, Politie of een andere overheidsinstantie waar je fysiek en mentaal fit voor moet zijn? Dan bent u hier op het juiste adres. Want bij De Driehoek kunnen we je daar voor klaarstomen! Graag nodig ik u uit te komen sporten bij Fitness De Driehoek en voor vragen sta ik altijd open, neem dan contact op via info@fitnessdedriehoek.nl of spreek mij aan in de zaal ! Tot snel!

 

WK POULE:

We zijn er weer bij en dat is prima, Viva Hollandia.
We houden van het leven de liefde en de lust.
We feesten door tot ’s avonds laat nog lang niet uitgeblust.

JAAAAAA nog minder dan een maand en dan staat het WK voetbal voor de deur.

Zijn jullie al in de stemming???

Fysiotherapie en Fitness De Driehoek wel hoor. Wij gaan samen een voetbalpoule organiseren….dussss zijn jullie klaar om de strijd met ons aan te gaan?

Volgende week zullen we terug komen met de uitleg en spelregels van de poule.

Tot die tijd…allemaal verdiepen in het speelschema, want er zijn leuke prijzen te winnen!! Je speelt niet alleen mee voor jezelf, maar aan onze actie zal ook een goed doel verbonden zijn. Houdt onze social media of de mail dus goed in gaten.

 

Tot snel bij Fitness De Driehoek,

 

Team Fitness De Driehoek